Onderhoudscontracten voor uw rieten dak

Wij werken bij RBD met onderhoudscontracten. Als uw dak regelmatig geïnspecteerd wordt, kunnen ernstige problemen voorkomen worden. RBD inspecteert jaarlijks uw dak voor u en voert daarbij tevens klein onderhoud uit. Op die manier heeft u er geen omkijken naar.

De voordelen op een rij:

  • Er wordt contact met u opgenomen tegen de tijd dat uw dak weer geïnspecteerd moet worden
  • Uw dak wordt jaarlijks door RBD bekeken
  • U ontvangt een rapport van de staat van uw rieten dak
  • Indien er klein onderhoud nodig is, dan wordt dit tot een half uur arbeidstijd meteen kosteloos voor u gedaan
  • Mocht er meer onderhoud nodig zijn dan een half uur, dan ontvangt u daarvoor vrijblijvend een offerte
  • Het contract is na een jaar op elk moment opzegbaar (14 dagen opzegtermijn)
  • Kosten: slechts € 90, - incl. btw

Gratis onderhoudscontract

Nieuwe klanten van RBD ontvangen in sommige gevallen een Gratis onderhoudscontract! Vraag de rietdekker hierover bij de opname/offerte naar de voorwaarden.

Klanten die kiezen voor een volledig nieuw rieten dak volgens de schroefdak met spouw-methode krijgen in veel gevallen een gratis onderhoudscontract voor de duur van 5 jaar.

Klanten die kiezen voor onderhoudswerkzaamheden krijgen in veel gevallen een gratis onderhoudscontract voor de duur van 2 jaar.

Advies nodig? Bekijk onze projecten 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Is uw rieten dak aan vervanging toe? Behoeft uw dak onderhoud? Wilt u bij uw rietgedekte huis een passend tuinhuis? Heeft u een pannen dak en denkt u er over om over te gaan op riet? Dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit verplicht u nog tot niets. Wij kunnen voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn en kunnen desgewenst een passende offerte voor u maken.