Keuring van rieten dak bij aan- en verkoop

Wanneer het gaat om het aan- of verkopen van een woning is het zowel voor een verkoper als voor een koper, nuttig om te weten wat de staat is van het rieten dak. 

RBD voert keuringen uit voor verkopende partijen en voor aankopende partijen. Bij de inspectie van het dak wordt nauwkeurig bekeken wat de staat is van het dak en met welke kosten er op korte en lange termijn rekening gehouden moet worden. Een dergelijke keuring kost € 150 incl. btw en voorrijkosten. Na de keuring wordt een keuringsrapport opgemaakt. 

Bent u geïnteresseerd in keuring van een rieten dak, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag ernaar bij uw makelaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Is uw rieten dak aan vervanging toe? Behoeft uw dak onderhoud? Wilt u bij uw rietgedekte huis een passend tuinhuis? Heeft u een pannen dak en denkt u er over om over te gaan op riet? Dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit verplicht u nog tot niets. Wij kunnen voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn en kunnen desgewenst een passende offerte voor u maken.