Onderhoud rieten dak

Onderhoud aan uw rieten dak is zeer belangrijk. Wanneer er te lang gewacht wordt met onderhoud kunnen relatief goedkope herstelwerkzaamheden uitgroeien tot kostbare onderhoud reparatiewerkzaamheden. Onderhoudswerkzaamheden worden bij ons vanaf € 65,- per uur uitgevoerd.

Mos en algen

Mos en algen en een rieten dak zijn geen goede combinatie. Mos en algen houden het rieten dak langer vochtig wat invloed heeft op de levensduur van het rieten dak. Mogelijke oorzaken van mos en algengroei zijn bomen die dicht bij het pand staan en het zonlicht tegenhouden, bepaalde voedingsstoffen in de lucht en de schroefdak methode.

Om mos en algen tegen te gaan is onderhoud nodig. Dit is goed voor uw rieten dak, het dak kan dan weer ademen en het dak ziet er weer zo goed als nieuw.

 

Advies en onderhoudscontract

Wilt u weten wat de staat van uw dak is en of uw dak onderhoud nodig heeft of denkt u over het afsluiten van een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Advies nodig? Bekijk onze projecten 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Is uw rieten dak aan vervanging toe? Behoeft uw dak onderhoud? Wilt u bij uw rietgedekte huis een passend tuinhuis? Heeft u een pannen dak en denkt u er over om over te gaan op riet? Dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit verplicht u nog tot niets. Wij kunnen voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn en kunnen desgewenst een passende offerte voor u maken.